tisdag 21 augusti 2012

Stallet så gott som fullt!

Idag har jag varit på ridskolan igen. Det var Elsas tur för lektion. Jag kom dit en bit in i lektionen. Hade planerat att de skulle ha kommit igång bra då. Tyvärr (för min del) red de uteritt idag så det fanns inte så mycket att titta på. Som tur var gick de in i ridhuset och avslutade med ett par varv i galopp. Då fick vi föräldrar och anhöriga möjlighet att se våra duktiga tjejer och killar.

De var 10 st ridskoleelever, 2 st ledare och en som bara råkade befinna sig i ridhuset just då. Alltså 13 hästar och ryttare. Tur att alla springer åt samma håll! Galoppen gick i alla fall bra för de flesta.


På söndag kommer det en ponny till oss på Brogården, samma människor som förut. Sedan ringde en annan tjej och bokade två platser till henne och hennes dotters hästar. Jätteroligt! Så nu är stallet nästan fullt. Jag ser verkligen fram mot den här häst- hösten och vintern. Nu är vi många som kan rida tillsammans och som kan peppa varandra och hjälpas åt när man behöver en hjälpande hand.Välkomna hit allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar