måndag 19 augusti 2013

Windy - någon annans?

Jag har börjat fundera på att sälja Windy. Jag vet, det är för sorgligt. Denna underbara unghäst!  Men hon kommer bli för liten för mig, tyvärr. Jag hade hoppats på att hon skulle bli runt 1,65 men det kommer hon aldrig bli. Idag mäter hon 1,49-1,50 och är två år och tre månader.

Allt annat är perfekt med henne! Hon är så klok och lugn och trygg. Naturligtvis är hon fin att titta på också och har ett ganska fint steg. Jag har inte jobbat alls mycket med henne men det vi gjort har hon ställt upp på utan problem. När hon förstått vad som förväntas av henne så har hon gjort det utan krångel. Hon kan lämnas ensam i stall och hage och går då lugnt och betar vidare.

Jag tror inte att det blir några problem att utbilda och rida in henne. Hon kommer att bli en riktig toppen-häst! Alla som är i stallet och har "pratat" med henne några gånger faller för hennes charm och mysiga sätt.

När jag avlade på Salvia så hade jag räknat med att behålla fölet, rida in och ha kvar. Det känns lite sorgligt om det inte blir så. Jag får nog fundera lite till på hur jag ska göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar