lördag 17 januari 2015

Jag drömmer om en vår

Jag kan ju inte kalla mig aktiv ryttare iaf. Visst händer det att jag rider men det är väldigt sporadiskt och ostrukturerat. Med Flisans utveckling och utbildning har det inte blivit mkt gjort. Hon rids någon gång då och då mest ut i skog ich mark. Enstaka gånger blir det ridhuset. Fortfarande basic med galoppfattningar och  en mkt kort sträcka galopp. 

Men så påminner jag mig om min ursprungliga plan. De första månaderna skulle jag bara promenera med henne och longera. Sedan i en till två månader skulle jag sända henne på tillridning för att sedan i feb-mar själv börja rida på henne på allvar. 

Så blir det snart mars-april och lite ljusare kvällar och kanske fungerande ridbana här hemma så kanske jag är igång med henne för fullt när försommaren är som bäst! 

Faktum är att hon hittills visat sig vara precis så snäll, harmoniskt och välvillig som jag från början anade. Hon behöver bara få lite tid att vänja sig vid allt nytt! Till och med Jonas får klappa och pyssla om henne nu!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar