fredag 4 september 2015

Windy Flisan Pirre

Windy
Hanna har haft med Windy till måndagslektionerna nu och det går så bra! Så småningom tänker hon även ta med henne på hopplektionerna. Då måste jag dit och titta! På måndagar är jag ju med själv och ser vad bra det går. Det är nästan så att man börjar fundera på att det är synd att sälja... Fast hon ÄR för liten för mig. Det är bara att inse det.

Flisan
Idag har jag ridit Flisan på gärdet. Det gick riktigt bra! Elsa har ridit henne i veckan också. Häromdagen red hon ut en långrunda alldeles själv. Flisan var pigg men skötte sig utmärkt! Nu ska jag lära mig att lita på det också. Måndagslektionerna har gått bra. Flisan går som en dröm. Vi har galopperat lite grand. Det går bra ibland... Jag vill gärna bromsa lite för mycket. Men ändå, vi är på gång!

Skorna sitter på de med och det är en fröjd att se dem växa ner och läka! Snart är det dags att sko igen och denna gång utan att det är tappsko.

Pirre
Han den stackaren har så långa tår att han bara får gå lite lugnt nu. Hovslagaren är nämligen sjukskriven men kan snart ta sig hans fötter. Som tur är sitter  skorna kvar i alla fall.

Lite gamla bilder. De nya finns i telefonen...
Windy förra våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar