måndag 27 augusti 2012

Dagens lektion!

Här har vi några bilder på en del av tjejerna i den grupp jag rider. De förbereder sig inför lektionen. Jag red som vanligt Manne och han gick lektionen innan och var redan klar.


Idag skulle vi jobba med bakdelsvändning och ur det fatta galopp och så småningom förvänd galopp. Vi kom till bakdelsvändningen och de flesta fick även till en bra fattning men den förvända galoppen uteblev helt. Jag var helt klart den som lyckades sämst. Önskar jag kunde skylla på Manne men det vore uselt. Jag lyckades få honom att ta ETT steg rätt i bakdelsvändningen en gång. Då fick jag beröm och Manne en klapp på halsen.

Efter avslutat pass lämnade jag sedvanligt över Manne till Ingalill. Hon och övriga i den gruppen rider för Matilda Forsling och idag hoppade det. Ny för terminen var Karolina i den här gruppen. Jag passade på att fota henne också. Hon red på Ambra.

Igår var jag och Karolina i Munkedal och tittade och prövade en häst. Det är ett 19-årigt sto på 164 cm. Hon är mest hoppad men ska nog fungera som dressyrhäst också. Nu var hon inte igång fullt så det var svårt att få en rättvis bild av hur hon är ridmässigt. Hon var också för dagen ovanlilgt pigg enligt ägaren. Jag tror att jag ska åka dit igen och pröva henne. Då kommer hon att vara riden lite mer. Hon verkade vara väldigt snäll och lätthanterlig. Vi får se hur det går...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar