tisdag 28 augusti 2012

Målning och nya teorier om Salvia

Idag har hovslagaren varit hos oss. Inte den som oftast är hos oss utan hans stand in. Det var viktigt att Salvia skulle verkas och skos innan besöket på kliniken. Hovslagaren märkte med en gång att något var på tok med Salvia. Efter att ha sett henne röra sig på plattan och vända runt så visste han var hon hade ont. Dessvärre var det inte något av de ben som veterinären var inne på. Han hittade en öm punkt som hon reagerade kraftigt på. Stämmer det här så kan hon alltså ha problem med tre ben av fyra. Sen vet man inte vad som orsakat vad och vad som är grundproblemet. Det kan ju bli dominoeffekt med felbelastningar och så. Det ska bli väldigt intressant med utredningen.

Idag har jag inte ridit bara målat i innerstallet. Emilias box är snart klar. Väggarna putsades med bruk i helgen och nu är alla hål borta. Det ser jättefint ut. Likaså är hålet över dörren till gödselstacken igentäppt med brädor. Även det blev väldigt bra. Mer färg och lite nya glödlampor så är det stallet klart.

Hästarna går ännu ute men det är i kallaste laget tycker jag. Om inte vädret vänder och det blir lite varmare så får nog i alla fall Salvia flytta in snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar