fredag 10 augusti 2012

Dagens ridning med tillbehör

Idag red Ann-Sofie, jag och Karolina ut. Alltså fick båda mina stora hästar röra på sig. Salvia var pigg och glad över att få rida i naturen och få galoppera på gräsvägarna. Gjorde riktigt fina galoppfattningar med bakbenen lååångt under sig. Det har blivit paddocken en del sista dagarna... Sara var också mycket pigg och bocken hängde i luften men uteblev idag.

Det kom en tjej och tittade på stallet för att eventuellt hyra in sig hos oss. Hon skulle höra av sig om några dagar. Hoppas hon vill stå här! Jag känner att det är roligt med lite fler hästar och människor igen. Det har varit lite tomt och dött i stallet och på ridbanan när det bara varit Ann-Sofie och jag. Till vintern blir det minst tre hästar i stallet och nu då kanske en fjärde. Då finns det ändå två lediga boxplatser kvar...

Det är många spekulanter som frågar via mail om Salvias hoppförmåga. Det är ju inte jag rätt person att uttala mig om som är så feg egentligen. Men det lilla jag hoppat med henne har känts jättebra. Hon går stadigt mot hindret och taxerar bra själv. Inte tittig eller osäker. Kanske skulle jag hoppa henne lite ifall någon kommer och vill prova det? Fast då måste paddocken torka upp lite mer för nu är det nog lite för halt är jag rädd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar