fredag 24 augusti 2012

Ömma hovar!


Red Mariäng på Sara idag. Ann-Sofie och Nisse var med. Det var väldigt varmt och skönt. Sara ömmade väldigt på grusvägen där det för några veckor sedan fylldes på med grovt grus. Hon är nämligen helt oskodd. Hovarna klarar sig bra men hon är väldigt ömfotad. Rider vi hemma på gärderna och gräsvägarna går det bra men ute på grusvägar med lite grövre sten så är det riktigt besvärligt. Ibland har jag fått hoppa av och leda henne förbi vissa ställen. Just nu har hon ca 50kg övervikt också och det gör inte saken bättre.

Hängde, lutade mig, på Windy idag från båda sidor. Hon bryr sig inte om det. Men det var väldigt vad svart man blir om händerna efter att ha klappat och kliat på henne en stund.

Mockade ur sista boxen idag. Imorgon ska den spolas ren inför gjutning/murning av vägg. Jag köpte även rödfärg för att måla men det får vänta tills gjuteriet är klart. Det kan damma väldigt.

Jag har ringt på en intressant häst. En äldre läromästare. Funderar på att åka och prova den. Inte Skåne denna gång men Munkedal. Långt men inte SÅ långt. Ska jag vänta till Salvia är frisk och såld kan jag få vänta länge...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar